Helyszín

Esküvőnk helyszínei

 

2018.05.05 • 15:00 (érdemes a menyasszony előtt megérkezni a templomba 😉 ) • izbégi Szent András Katolikus Templom (2000 Szentendre, Templom utca 2.)

Templomi esküvő + parkolás a templomnál

A szertartást Szentendre egyik városrészében, az izbégi Szent András Katolikus Templomban (2000 Szentendre, Templom utca 2.) tartjuk. A parkolás a templom környékén ingyenes, ha elfogytak a helyek: a templom fölötti Vasvári Pál utcába is lehet parkolni.

templomi esküvő

  • Megközelítése autóval

A Széll Kálmán térről a Margit körúton végigmenve a 11-es útra kell ráhajtani. Szentendrén belül a Dunakanyar körútról a Szentlászlói útra, balra kell fordulni. Egyenesen haladunk a Templom utcáig, ahonnan a templom már jól látható lesz. A parkolás a templom környékén ingyenes, ha elfogytak a helyek: a templom fölötti Vasvári Pál utcába is lehet parkolni.

  • Megközelítése tömegközlekedéssel

A Batthyány térről induló H5-ös, Szentendre állomásig közlekedő hévre felszállva Szentendre végállomásig utazunk. A hévállomás melletti Volán autóbusz-pályaudvarról induló 870-es busszal Szentendre, Templom utca megállóig kell menni. A buszról leszállva a templom 2 perces sétával elérhető.

Lagzi

Alert A Lagzis meghívósok bátran olvassák tovább:

invitárium esküvő

Esküvőnk a festői Szentendre belvárosától, autóval alig 7 percre, a 10 hektáros ősfás, két Duna-ág által közrefogott Pap-szigeten lesz az Invitarium Rendezvényházban.

A mediterrán hangulatú terem földtől a plafonig érő üveg ajtói tökéletes kilátást biztosítanak a körülöttünk lévő természetre. A nagyméretű nyitott teraszról könnyen ráláthatunk a parkolóra, illetve a rendezvényház körül elterülő füves tisztásra, ami a gyerekek számára labdázásra, fogócskázásra, egyéb játékokra tökéletes teret nyújthat.

6-7 perces sétával könnyen megközelíthető a fákkal szegélyezett Duna-part. Egy könnyedebb, 3-4 perces gyaloglással pedig a Duna-ághoz lehet eljutni. Azok akik csak egy kis sétára vágynak, az esküvőhelyszín körül is kellemes felfedezőutakat tehetnek a több tíz méteres fák lombjai alatt.

A szigeten átmenő forgalom nincs, a biztos parkolást a násznép számára fenntartott, közvetlenül a rendezvényházzal szemben található, közel 100 fős parkolóhely jelenti, melynek használata ingyenes.

  • Megközelítés autóval

Az esküvő helyszíne Budapest Árpád hídtól Visegrád és Esztergom irányába vezető 11-es főútról közelíthető meg. A főút szentendrei szakaszának Dunakanyar körút a neve. Azon a ponton kell jobbra letérni a főútról a szigetre, ahol a 4 sávos út 2 sávra szűkül. A szigetre fahíd vezet. A fahíddal szemben található a pap-szigeti kemping, amely előtt jobbra forduló úton juthatunk el a rendezvényházig.

  •  Megközelítés tömegközlekedéssel

Budapestről az M3-as metróvonal Újpest-Városkapu megállójánál lévő autóbuszállomásról indulnak közvetlen buszok a Dunakanyarba. Szentendrére érve a Papszigeti bejárat megállóban kell leszállni, amely a kempinggel szemközt van. Utazási idő kb. 30 perc.

vagy

A Batthyány térről induló H5-ös, Szentendre állomásig közlekedő hévre felszállva Szentendre végállomásig utazunk. A hévállomás melletti Volán autóbusz-pályaudvarról induló 898-as jelzésű buszról a Papszigeti bejárat megállóban szálljunk le. Ott leszállva egy kis fahídon át közelíthetjük meg a pap-szigeti kempinget, mely előtt jobbra fordulva elérjük a rendezvényházat (3 perc). 

Szálláslehetőségek

Az Invitarium Rendezvényháztól mintegy 3 perc sétára található a Pap-sziget Kemping, ahol különféle kategóriájú és férőhelyű szálláshelyek állnak a vendégek rendelkezésére.

 

A szertartás után a rendezvényházhoz busszal is el lehet jutni. A Szentlászlói úton egyenesen lesétálunk (14 perc séta) a Dunakanyar körútig (Szentendrét átszelő főút).* A Leányfalu felé menő oldalon lévő Izbégi elágazás megállóban felszállunk a 898-as buszra és elmegyünk vele a Szentendre, Papszigeti bejárat megállóig. Ott leszállva egy kis fahídon át közelíthetjük meg a pap-szigeti kempinget, mely előtt jobbra fordulva elérjük a rendezvényházat (3 perc).

*Ha nem szeretnénk sétálni, a Templom utca megállóban szálljunk fel a 870-es jelzésű buszra és menjünk el az Izbégi elágazás megállóig. Ott szálljunk át a 898-as buszra és menjünk a Papszigeti bejárat megállóig.

🙂 & 🙂

 

Köszönjük a képeket Eszter anyukájának 😀 erős instruálással és sok bíbelődéssel, nomeg vad retusálással születtek meg a fentiek. (Téli próba jegyes-fotózást tartottunk a Mátrában, szeretettel várunk mindenkit az esküvőnkre 2018.05.05-én!) 😉